Yeşilkonak İlkokulu

WEB https://yesilkonaki.meb.k12.tr
Adres : YEŞİLKONAK KÖYÜ YEŞİLKONAK KÜME EVLERİ YEŞİLKONAK İLK OKUL BLOK NO: 2/1 KURTALAN / SİİRT
VİZYON : Çağın gerektirdiği her türlü eğitim imkanlarıyla donatılmış ,temiz ve düzenli ,Güleryüz anlayışıyla hareket edilen bir ortamda; kendisine güvenen, araştırmacı ve sorgulayıcı ,sorun çözme yeteneği gelişmiş, ekip çalışmasına inanan eğitimciler ile birlikte; Atatürk ilkelerine bağlı, sorumluluk sahibi ,ileri görüşlü, soran ve sorgulayan ,kararlı, kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : Türk milli eğitim sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda; öğrenci-veli ve kurumdaki tüm çalışanlarıyla bir takım çalışması içinde , öğrenciyi en önemli değer olarak görüp, onun duygu ve düşüncelerini önemseyerek ,öğrencilerimizin kendilerine yetebilen, topluma faydalı sorumluluk alabilen , soran-sorgulayan ,çözüm üreten, mutlu bireyler olarak yetişmeleri için ,devam edebilecekleri bir üst öğrenim kurumuna hazır hale gelmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:00 14:00